Τα παπούτσια των παιδικών μας χρόνων γίνονται η απόλυτη τάση της άνοιξης

Όταν οι μεγαλύτεροι γαλλικοί οίκοι μόδας αφιερώνουν τόσο «χώρο» σε ένα συγκεκριμένο στιλ παπουτσιών, ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Τελευταία φορά που το είδαμε ήταν το 2017: όταν τους δόθηκε update από τους Miu Miu και Prada με λαμπερές πόρπες και άφθονη διακόσμηση.

Η τάση που επιστρέφει στα παπούτσια είναι άνετη και girly. Τα Mary Janes επιστρέφουν και υπόσχονται να δώσουν αυτή την doll-ish πινελιάστα look μας.

Η κοριτσίστικη φύση τους ξυπνά την νοσταλγία, ενώ παραπέμπουν στην Ντόροθι από το The Wonderful Wizard of Oz του Frank L. Baum και τα μαγικά γοβάκια της.

Το επόμενο διάστημα θα βλέπουμε τα παπούτσια με την χαμηλή μπαρέτα παντού, σε κάθε χρώμα και ύψος τακουνιού, από εντελώς φλατ σε χαριτωμένα kitten heels. Για ένα scandi twist, θα τα φορέσουμε όπως τα κορίτσια στην Σκανδιναβική Εβδομάδα Μόδας με χρωματιστά ή λευκά καλσόν.

Το αποτέλεσμα θηλυκό, αθεράπευτα ρομαντικό, σχεδόν θεατρικό, θα κάνει τους πάντες να κοιτούν τα …πόδια σας.

Τα Mary Janes του 2019 είναι η τέλεια προσθήκη στα χαλαρά, smock dresses, τα κλιπ μαλλιών και γλυκά χρώματα που εντοπίζουμε στο Instagram τελευταία.

Τα παπούτσια των παιδικών μας χρόνων γίνονται η απόλυτη τάση της άνοιξης

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειροπέδες σε 64χρονη Πατρινή που πλαστογραφούσε υπεύθυνες δηλώσεις για να εξυπηρετεί πολίτες σε Διεύθυνση Συγκοινωνιών