Τα Παλαιά Σφαγεία στη Πάτρα μετατρέπονται σε Κόμβο εκπαίδευσης για τον Πολιτισμό και τη Δημιουργική Βιομηχανία!

26/03/2025 | 22:35

Η καρναβαλική ψυχή της Πάτρας χτυπά δυνατά όλο τον χρόνο! Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας φέρνει μια νέα εποχή για τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα, υλοποιώντας τον Κόμβο Εκπαίδευσης για τον Πολιτισμό και τη Δημιουργική Βιομηχανία!

Τα Παλαιά Σφαγεία μεταμορφώνονται σε έναν ζωντανό Κόμβο Εκπαίδευσης για τον Πολιτισμό και τη Δημιουργική Βιομηχανία, με επίκεντρο το Πατρινό Καρναβάλι και το Θέατρο Σκιών! Ένας χώρος αφιερωμένος στην τέχνη, τη δημιουργικότητα και την εξειδικευμένη κατάρτιση, με δωρεάν προγράμματα που ενισχύουν τη γνώση και την καινοτομία. Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν την ιστορία και την εξέλιξη της καρναβαλικής τέχνης, θα αποκτήσουν εξειδικευμένες δεξιότητες, θα πειραματιστούν με υλικά και νέες τεχνολογίες, θα αξιοποιήσουν παραστατικές, εικαστικές και λαϊκές τέχνες και θα σχεδιάσουν παρεμβάσεις που προάγουν την αποδοχή και τη δημιουργική έκφραση.

Το καρναβάλι δεν είναι μόνο γιορτή – είναι τέχνη, τεχνική, κουλτούρα! Γι’ αυτό, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων, ξεκινά δωρεάν εξειδικευμένα προγράμματα για όσους ζουν και αναπνέουν για τον πολιτισμό και τη δημιουργία! Μείνετε συντονισμένοι!

 

Θεοδωρικάκος: «Δεν θα επιτρέψουμε καμία παράνομη κερδοσκοπία» – Εντείνονται οι έλεγχοι στα πρατήρια καυσίμων

Μόντο Ντουπλάντις: “Γιατί ήταν λάθος οι διακοπές στην Ελλάδα…” 

Ανθή Βούλγαρη: Επιστρέφει την Δευτέρα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» – Το «ευχαριστώ» στην Βελίκα Καραβάλτσιου

Η χώρα που δεν έχει κουνούπια

Ύψιστη τιμή για τον Δημήτρη Χούπη – Έλαβε τον Χρυσό Σταυρό των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Άγιος έρωτας: Ο ενωμοτάρχης συλλαμβάνει τον Κυριάκο για τη δολοφονία της Κατρίν

Στους 270 οι νεκροί από τη συντριβή του Boeing της Air India

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν θέλω ποτέ να γίνω φίλος με τους παίκτες, κάποιοι δεν με αποδέχονταν»