Τα αινιγματικά μηνύματα Ζόζεφιν – Νίνο μετά τις φήμες χωρισμού

02/03/2024 | 11:24

Είναι τις τελευταίες ημέρες που οι φήμες θέλουν τη Ζόζεφιν και τον Νίνο να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Το ζευγάρι, που ήταν μαζί σχεδόν έναν χρόνο και έδειχνε πολύ ερωτευμένο, εδώ και μερικές μέρες μάλλον περνάει κρίση στη σχέση του, και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν και πόσο σοβαρή είναι αυτή.

Τόσο η Ζόζεφιν, όσο και ο Νίνο έχουν κάνει Unfollow ο ένας τον άλλον στα social media, και κανείς δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για τις φήμες που κυκλοφορούν περί χωρισμού τους.

Το βράδυ της Παρασκευής 1/3 ωστόσο, Ζόζεφιν και Νίνο επέλεξαν να μιλήσουν με στίχους μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, με το αποτέλεσμα να θυμίζει διάλογο ανάμεσά τους.

Πρώτος ο Νίνο έκανε ένα στόρι στο οποίο έγραψε το ρεφρέν του νέου του τραγουδιού, το οποίο χαρακτηριστικά αναφέρει, «Άστο καλύτε να μην αγαπηθούμε. Άστο καλύτερα, ούτε καν να γνωριστούμε. Αφού στο τέλος, εσύ κι εγώ θα σκοτωθούμε».

«Ανάθεμα το πείσμα μου»

Σχεδόν μια ώρα μετά, η Ζόζεφιν έδωσε τη δική της απάντηση με στίχους από ένα δικό της τραγούδι.

«Στο λέω αυτή είναι η μοίρα μου και η μόνη αδυναμία μου, να περιμένω θαύματα, ανάθεμα το πείσμα μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γαύδος – Χωρίς τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι κάτοικοι

Πάτρα: Ληστεία με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ – Συνελήφθη ο δράστης μετά από καταδίωξη