Σύσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αριστείδη Ανδρικόπουλου με την τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Αριστείδης ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, επισκέφθηκε σήμερα (31-10-2016) τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου τον υποδέχθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Φώτιος ΤΣΟΛΚΑΣ, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Ιωάννη ΣΕΪΝΤΗ.

Ειδικότερα, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και τους Διευθυντές των τεσσάρων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και με Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ενημερώθηκε αναλυτικά και έδωσε κατευθύνσεις για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, σχετικά με την αστυνόμευση και την ασφάλεια στην περιοχή.

Στη συνέχεια ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής απένειμε στον Γενικό Επιθεωρητή, τιμητική πλακέτα για την μέχρι τώρα προσφορά του και το έργο του στην Ελληνική Αστυνομία.

Επιπλέον, ο Γενικός Επιθεωρητής, στο πλαίσιο της επισκέψεως του είχε συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ και τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κωνσταντίνο ΠΕΛΕΤΙΔΗ, με τους οποίους συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με σκοπό την παροχή των καλύτερων δυνατών αστυνομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής

Χρήστος Καραγιαννίδης: Με στίχους του… Bloody Hawk παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή της Νέας Αριστεράς

Πάπας Λεων ΙΔ’: Κύρια πρόκληση για την ανθρωπότητα η Τεχνητή Νοημοσύνη

Ντραγκόφσκι: «Θέλουμε τη νίκη για να αλλάξουμε τα πράγματα και να φέρουμε μία θετική προοπτική»

Η παρακαταθήκη του Πέτρου Μολυβιάτη και το σχέδιο Ανάν

Κηδεύεται την Κυριακή η Μαρία Στ. Μαργώνη

Συνάντηση Ν. Παπανδρέου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Δασμοί: Ξεκίνησαν οι κρίσιμες συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας στη Γενεύη