ΣΥΡΙΖΑ: Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Φεύγας είναι να φύγει

17/10/2025 | 20:44

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ, Βασίλης Φεύγας, μιλώντας στο Action 24, για να επιχειρηματολογήσει ότι οι διαμαρτυρίες, όπως των γονέων των θυμάτων των Τεμπών, δεν χωρούν στη πλατεία Συντάγματος είπε: «Τα παιδιά αυτά δεν έπεσαν για την πατρίδα». Πρόκειται για μία ακόμη επηρμένη, προσβλητική και ανάλγητη δήλωση από κυβερνητικούς αξιωματούχους για αυτό το έγκλημα.

Υπενθυμίζουμε όμως στον κ. Φεύγα ότι οι γονείς, τα αδέλφια, οι συγγενείς 57 νεκρών αλλά και οι επιζήσαντες του δυστυχήματος αναρωτιούνται για ποιον και γιατί έπεσαν οι δικοί τους άνθρωποι. Και είναι το δικό του κόμμα, η δική του κυβέρνηση και ο δικός του πρωθυπουργός που ενορχηστρώνουν τη συγκάλυψη, μπαζώνουν την αλήθεια, αποσιωπούν ευθύνες και παράλληλα, με κάθε ευκαιρία, προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών.

Η ΝΔ, μετά την νίκη της απεργίας πείνας του Πάνου Ρούτσι, έχει επιδοθεί σε μια σειρά από ακραίες και τοξικές συμπεριφορές, ξεκινώντας από την ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη την περασμένη Κυριακή για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, τις έμμεσες ή άμεσες αναφορές υπουργών, στελεχών και βουλευτών της ότι τα ονόματα των 57 νεκρών πρέπει να σβηστούν, μέχρι τη δήλωση του κ. Φεύγα.

Θα έδειχνε ευθιξία αν ο Φεύγας έφευγε από τη ΝΔ. Αλλά πώς να φύγει όταν έχουν όλοι, σχεδόν, με τις γνωστές εξαιρέσεις, αυτές τις απόψεις;».

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του