ΣΥΡΙΖΑ: Τα καρτέλ του ρεύματος (ξανα)κάνουν πάρτι

06/11/2025 | 07:35

«Τα καρτέλ του ρεύματος (ξανα)κάνουν πάρτι, οι πολίτες στενάζουν, η κυβέρνηση παρατηρεί αδιάφορη: τα “πράσινα” τιμολόγια ρεύματος για τον Νοέμβριο εκτοξεύτηκαν, οι “πάροχοι” ανακοινώνουν αυξήσεις που ξεκινούν από τουλάχιστον 6,7% ως και… 25% (!) και οι καταναλωτές θα αναγκαστούν να βάλουν ξανά το χέρι βαθιά στην τσέπη», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Όσο για την κυβέρνηση, είναι μάλλον πολύ απασχολημένη με τα γαλάζια σκάνδαλα και το κλείσιμο των ταχυδρομείων για να ασχοληθεί», σχολιάζει και διαμηνύει πως «πρέπει να μπει ένα τέλος στην προκλητική κερδοσκοπία του καρτέλ του ρεύματος». «Κανείς δεν έχει ξεχάσει τα 1,8 δισ. κέρδη της ΔΕΗ το 2024», προσθέτει, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για έλεγχο των τιμών και να περάσει η ΔΕΗ υπό δημόσιο έλεγχο.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)