ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσε» η θέση και πάει βουλεύτρια η Πόπη Τσαπανίδου

14/03/2024 | 18:41

Κλείδωσε και πρόκειται να ανακοινωθεί επισήμως, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ότι η Πόπη Τσαπανίδου είναι εκείνη η οποία θα πάρει θέση στη λίστα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έγραψε νωρίτερα το in, ο Όθων Ηλιόπουλος, πρώτος στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει – δημόσια και ιδιωτικά- λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αμερική.

Έτσι αναλαμβάνει η Πόπη Τσαπανίδου, ως πρώτη επιλαχούσα.

Οι πληροφορίες λένε ότι η κυρία Τσαπανίδου δέχθηκε τη θέση έπειτα από μια σειρά τηλεφωνημάτων με την ηγεσία του κόμματος, τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη αλλά επίσης, όπως μαθαίνουμε, και με τον Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα, το in, έγραφε το ζουμερό παρασκήνιο για την αποχώρηση του κ Ηλιόπουλου αλλά και τις διερευνητικές του Στέφανου Κασσελάκη για να μπει στη Βουλή.

Ειδικότερα, σενάρια επί σεναρίων έρχονται στα δημοσιογραφικά γραφεία τα οποία αναφέρουν ότι ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνας Ηλιόπουλος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει. Και το νέο σε αυτό είναι ότι είναι μια τελική απόφαση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτές οι πληροφορίες έχουν διακινηθεί στους διαδρόμους καθότι προ ημερών υπήρξε η πληροφορία ότι γίνεται μια διαχείριση προκειμένου να μπει στη Βουλή ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.

Ποτέ αυτό όμως δεν επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον του προέδρου, αν και φαίνεται ότι τελικά δεν θα μπει εκ νέου στη διαδικασία για να δει τους επιλαχόντες, μετά την άρνηση της 8ης σε σειρά στο Επικρατείας Ζωρζέτα Λάλη.

https://www.in.gr/

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Μπήκε σπίτι του, τον απείλησε με όπλο και τον χτύπησε για να καταθέσει ψέμματα στις Αρχές!