Μεγάλη έκρηξη στην Ιντλίμπ στη Συρία – Δύο νεκροί, τουλάχιστον 70 τραυματίες

24/07/2025 | 15:06

Μία ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην Ιντλίμπ της Συρίας την Πέμπτη σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον άλλους 70, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 70 τραυματίστηκαν σε έκρηξη στην ύπαιθρο της Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία.

Ο υπουργός Έκτακτης Ανάγκης και Διαχείρισης Καταστροφών της Συρίας, Raed Al-Sale, δήλωσε σε ανάρτηση του στο «X» ότι ομάδες Πολιτικής Άμυνας έσπευσαν στο σημείο της έκρηξης αγνώστου αιτίας στην πόλη Maarrat Misrin, στην ύπαιθρο της βόρειας Ιντλίμπ.

Ανέφερε ότι οι ομάδες Πολιτικής Άμυνας της χώρας διεξήγαγαν επιχειρήσεις εκκένωσης και διάσωσης παρά τις συνεχιζόμενες δευτερεύουσες εκρήξεις που εμπόδιζαν την ανταπόκριση.

Τόνισε ότι ο τελικός αριθμός των θυμάτων από την έκρηξη δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ κάλεσε τους κατοίκους να αποφύγουν την περιοχή για τη δική τους ασφάλεια, καθώς οι ομάδες συνέχιζαν να εργάζονται υπό επικίνδυνες και περίπλοκες συνθήκες.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του