Συντετριμμένη η Αθηνά Ωνάση – Ο Ντόντα παντρεύεται την καλλονή ξανθιά σύντροφό του

13/01/2018 | 15:08

Κακό ποδαρικό έκανε το 2018 για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση καθώς ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αμέσως μετά την έκδοση του διαζυγίου τους αρραβωνιάστηκε την ξανθιά καλλονή σύντροφό του Ντενίζ Σεβέρο.

Σύμφωνα με τα Πορτογαλικά Μέσα Ενημέρωση ο Ντόντα σκοπεύει να πάρει με παπά και με κουμπάρο την Ντενίζ και μάλιστα ο γάμος θα τελεστεί στην Πορτογαλία.

555082_d1c4e2fcba-a9d6e9e27718458d.jpg

Η εγγονή του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση και κόρη της Χριστίνας μπορεί να χώρισε με τον Ντόντα και να ήταν ιδιαίτερα σκληρή με το διαζύγιο, ωστόσο δεν παύει να την πληγώνει ως γυναίκα το να βλέπει τον πρώην της να προχωρά τόσο γρήγορα σε έναν επόμενο γάμο.

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ