Συνέντευξη Τύπου το απόγευμα για την πορεία της διαπραγμάτευσης

12/04/2016 | 17:12

Συνέντευξη τύπου για την πορεία των διαπραγματεύσεων θα δώσουν το απόγευμα στις 18:00 οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Η συνέντευξη θα δοθεί στο υπουργείο Οικονομίας, Νίκης 5-7, 3ος όροφος.

Τα ξημερώματα της Τρίτης έγινε γνωστή διακοπή των διαπραγματεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και των επικεφαλής των δανειστών. Ο κ. Τσακαλώτος ανακοίνωσε «παύση εργασιών» ώστε να μπορέσουν να μεταβούν οι εκπρόσωποι τόσο των θεσμών όσο και της κυβέρνησης στην Ουάσιγκτον για την εαρινή σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας που θα γίνει από 15 έως 17 Απριλίου.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα 18 Απριλίου προκειμένου να υπάρξει συμφωνία έως το Eurogroup στις 22 Απριλίου.

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου

Άγριο επεισόδιο στα Άνω Λιόσια: Νεκρός 37χρονος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων υπό την επήρεια ουσιών