Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση παράνομων μεταναστών

27/01/2026 | 12:59

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών για διακίνησηπαράνομων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, σε οικισμό του Έβρου αστυνομικοί συνέλαβαν το πρωί της Δευτέρας δύο διακινητές, οι οποίοι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα εννέα παράνομους μετανάστες.

Ο οδηγός του οχήματος αρχικά φέρεται να μη συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Τελικά, το αυτοκίνητο βρέθηκε ακινητοποιημένο μετά από εκτροπή σε παρακείμενο χωράφι και οι δράστες συνελήφθησαν.

Ταυτόχρονα, το βράδυ της ίδιας μέρας σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έξι παράνομους μετανάστες

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και Σαπών.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του