Συνελήφθη Ολυμπιονίκης της κολύμβησης για σεξουαλική παρενόχληση

28/07/2019 | 21:10

Η αστυνομία της Νότιας Κορέας συνέλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής τον χάλκινο Ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Τάμας Κεντερέσι, με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο 23χρονος Ούγγρος, ο οποίος ειδικεύεται στα 200μ. πεταλούδα, ανακρίθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για τις επόμενες δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή από τη Γκουανγκζού, όπου ολοκληρώνεται το απόγευμα το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Ο αθλητής κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση μιας 18χρονης σε νυχτερινό κέντρο.

Πηγή: ΑΠΕ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε