Συνελήφθη οδηγός γερανού της Τροχαίας – Πήγε να μεταφέρει οχήματα μεθυσμένος

04/03/2025 | 09:14

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Αθήνας, όπου οδηγός γερανού της Τροχαίας πήγε να μεταφέρει δύο οχήματα, αλλά συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος. Τελικά, επιστρατεύτηκε δεύτερος γερανός.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ γίνονταν αλκοτέστ.

Του έκαναν αλκοτέστ

Σύμφωνα με το Star, ο γερανός κλήθηκε στο σημείο για να βάλει πάνω στη ράμπα ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο. Όμως ο οδηγός φαίνεται ότι πάτησε παραπάνω το γκάζι και όταν ανέβασε το αυτοκίνητο στη ράμπα, χτύπησε το μηχανάκι. Τότε οι ιδιοκτήτες έβαλαν τις φωνές και κάλεσαν την Τροχαία ζητώντας να γίνει αλκοτέστ στον οδηγό του γερανού.

Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για γερανούς που ανήκουν σε ιδιώτες και συνεργάζονται με την Τροχαία

Η συνέχεια ήταν απρόσμενη, καθώς ο οδηγός του γερανού της Τροχαίας διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και συνελήφθη.  Στο σημείο επιστρατεύτηκε δεύτερος γερανός για να απομακρύνει τα οχήματα. Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για γερανούς που ανήκουν σε ιδιώτες και συνεργάζονται με την Τροχαία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ κατά το χρονικό διάστημα από 1-2-2025 έως και 16-2-2025, διενεργήθηκαν 7.285 τροχονομικοί έλεγχοι με συσκευή αλκοολόμετρου όπου βεβαιώθηκαν συνολικά 792 παραβάσεις, επισείουσες διοικητικά πρόστιμα, εκ των οποίων οι -27- σε βαθμό πλημμελήματος.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ