Συνεχίζεται από τον Δήμο Πατρέων η συγκέντρωση ειδών για τους πρόσφυγες

Ο Δήμος Πατρέων απευθύνεται στο λαό και τη νεολαία του Δήμου μας, σους μαζικούς φορείς και συλλόγους, για την άμεση στήριξη των προσφύγων και των μεταναστών, που παραμένουν εγκλωβισμένοι παρά τη θέλησή τους στη χώρα μας, λόγω των αποφάσεων και της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής κυβέρνησης.

Υπάρχει άμεση ανάγκη για τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, ρούχα και συγκεκριμένα:

Τρόφιμα: ατομικές παιδικές τροφές και γάλα μακράς διάρκειας, ατομικές συσκευασίες χυμών, μπισκότων, κρουασάν, φρυγανιών, ατομικές μαρμελάδες, βούτυρα, ζάχαρη μέλι, κονσέρβες.
Είδη προσωπικής υγιεινής: Σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, χαρτί υγείες, μωρομάντηλα και πάνες για μωρά.

Η συγκέντρωση γίνεται σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα, όπου με ευθύνη των δημοτικών υπηρεσιών θα προωθούνται στους πρόσφυγες.

Συγκέντρωση επίσης, γίνεται και κατά τις ώρες από 8 π.μ. έως 3 μ.μ., στην Τράπεζα Τροφίμων, με ευθύνη του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Τα ρούχα πρέπει να είναι καθαρά και διαχωρισμένα για παιδιά και ηλικιωμένους.

 

Τηλέφωνα και mail επικοινωνίας:

-Κοινωνικός Οργανισμός: Τηλ.: 2610311561 και mail:  [email protected]  και  [email protected]

-Αντιδημαρχία Παιδείας (μόνο για τα σχολεία): Τηλ.: 2610240196 και mail: [email protected]

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ