Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA στην Πόλη ο Λευτέρης Αυγενάκης

13/08/2019 | 22:52

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επισκέφτηκε και το Οικουμενικό Πατριαρχείο,  συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Λένα Μπανιά

Στον ένα μήνα παρουσίας του στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει ήδη συναντηθεί δύο φορές με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες, χωρίς μάλιστα να ξεπερνάει τα όποια όρια του «αυτοδιοίκητου» της ΕΠΟ.

Πρώτα, λοιπόν, υποδέχτηκε στα μέσα Ιουλίου το κλιμάκιο των ανώτερων αξιωματούχων, με το οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων στους βασικούς άξονες ανάπτυξης και προστασίας του ποδοσφαίρου μας (υποδομές, εγκαταστάσεις, βία, στημένα).

Τώρα, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαιώνοντας την έναρξη στενής συνεργασίας για την υλοποίηση των βημάτων προόδου. 

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επισκέφτηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο 

Ο κ. Αυγενάκης, που συνοδεύοταν από την σύζυγό του, Λένα Μπανιά, έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος τον συνεχάρη για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων του.

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)