Συνάντηση του Γ. Αγγελόπουλου με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας

Με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας Ahn Youngjip και τον Επίτιμο Πρόξενο στην Πάτρα Σπύρο Φιλιππάκη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η πολιτιστική ανάπτυξη και ο τουρισμός, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο Πρέσβης για θέματα που αφορούν στην παραγωγή και προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στα προβλήματα που απασχολούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί η Περιφερειακή Αρχή να τα αντιμετωπίσει για να έλθει και πάλι η ανάπτυξη στην περιοχή, ώστε να μειωθεί η ανεργία και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών της.

Τέλος, συμφωνήθηκε μεταξύ του κ. Αγγελόπουλου και του Πρέσβη, η στενότερη συνεργασία ώστε να συσφιχθούν περισσότερο οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Κορέας, αλλά και να υπάρξουν περαιτέρω πρωτοβουλίες μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Πρεσβείας της Κορέας, ιδίως στους τομείς του εμπορίου, του τουρισμού και του πολιτισμού.

 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!