Συνάντηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας με τους εκπροσώπους του Θεραπευτικού Κέντρου «ΜΕΡΙΜΝΑ»

Ανακοίνωση:

“Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου συναισθανόμενοι τις δυσκολίες που φέρνει το νέο έτος, είχαν συνάντηση με τους εκπροσώπους του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

 Αρχικά, οι βουλευτές, φιλοξενούμενοι στο Κέντρο, αναγνώρισαν τον αγώνα που γίνεται στον οργανωμένο χώρο του για δίκαιη μεταχείριση και ισότιμη συμμετοχή των ωφελούμενων στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό.

Δυστυχώς, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η «ΜΕΡΙΜΝΑ» Πάτρας λόγω της υποχρηματοδότησής της δυσκολεύουν αυτόν τον αγώνα.

Στην συνέχεια, κατέγραψαν μια σειρά από παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο έργο του Κέντρου, ενώ καταγράφηκε και η ανάγκη για την επίσπευση νομοθετικής πρωτοβουλίας από την Πολιτεία, ώστε να λυθεί το γραφειοκρατικό σε μεγάλο βαθμό πρόβλημα της πληρωμής των υπηρεσιών της από τον ΕΟΠΥΥ. Υπό αυτή την έννοια, η επικοινωνία των βουλευτών με την κοινωνία αποκτάει ιδιαίτερη αξία, στην κατεύθυνση της γεφύρωσης της με την κεντρική εξουσία”.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της