Συνάντηση Παυλοπούλου με Άδωνι Γεωργιάδη

21/01/2025 | 22:44

Με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να πληροφορηθώ για όλες τις ήδη αναληφθείσες πρωτοβουλίες του που αφορούν στην Αχαία.

Συζητήσαμε για τις δύο σημαντικές  παρεμβάσεις στα Νοσοκομεία της Πάτρας (κτίριο της Πυρηνικής Ιατρικής και του ΡET/SCAN δωρεά του Αθανασίου Στεφανόπουλου στον “Άγιο Ανδρέα” και του νέου στεφανιογράφου στο ΠΠΓΝΠ)

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα των δύο συγκεκριμένων ιατρικών υποδομών, καθώς και σε πολλά ακόμη που θα ακολουθήσουν στην Αχαία.

Συμφωνήσαμε τέλος να είμαστε σε επικοινωνία προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα θέματα που προκύπτουν και αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών στις δομές Υγείας.
 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα