Συνάντηση Ομπάμα – Ολάντ σήμερα στην Ουάσινγκτον

31/03/2016 | 08:48

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα και ο ομόλογός του της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ θα συναντηθούν στην Ουάσιγκτον σήμερα στο περιθώριο μιας συνόδου κορυφής για τα πυρηνικά, είπε ο Λευκός Οίκος χθες.

Οι δύο ηγέτες θα διεξαγάγουν μια “σύντομη διμερή συνάντηση”, είπε σε δήλωσή του το γραφείο του αμερικανού προέδρου. Ο Ομπάμα έχει καλέσει στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ ηγέτες από πάνω από 50 χώρες για την τέταρτη και τελική Σύνοδο Κορυφής για Πυρηνική Ασφάλεια.

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο στην Ακτή Δυμαίων – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)