Συνάντηση Νίκου Παππά με την Digea

09/02/2016 | 23:30

​Εν όψει της υλοποίησης των προβλέψεων του νέου νόμου για τα media, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, συνέχισε τη διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς και συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τη διοίκηση της Digea.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, στη διάρκεια της συνάντησης, ο Νίκος Παππάς, «ενημέρωσε τους συνομιλητές του σχετικά με τη μελέτη της Σχολής της Φλωρεντίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου αναφορικά με τον αριθμό των αδειών και συζήτησαν διάφορα επιμέρους θέματα εφαρμογής του νόμου».

Στην συνάντηση, έλαβαν μέρος ο πρόεδρος της Digea Στρατής Λιαρέλης, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Κυμπουρόπουλος και ο γενικός διευθυντής του φορέα Γιώργος Γαμπρίτσος.

Θεοδωρικάκος: «Δεν θα επιτρέψουμε καμία παράνομη κερδοσκοπία» – Εντείνονται οι έλεγχοι στα πρατήρια καυσίμων

Μόντο Ντουπλάντις: “Γιατί ήταν λάθος οι διακοπές στην Ελλάδα…” 

Ανθή Βούλγαρη: Επιστρέφει την Δευτέρα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» – Το «ευχαριστώ» στην Βελίκα Καραβάλτσιου

Η χώρα που δεν έχει κουνούπια

Ύψιστη τιμή για τον Δημήτρη Χούπη – Έλαβε τον Χρυσό Σταυρό των Αγίων Αχιλλίου και Βησσαρίωνος – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Άγιος έρωτας: Ο ενωμοτάρχης συλλαμβάνει τον Κυριάκο για τη δολοφονία της Κατρίν

Στους 270 οι νεκροί από τη συντριβή του Boeing της Air India

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν θέλω ποτέ να γίνω φίλος με τους παίκτες, κάποιοι δεν με αποδέχονταν»