Συνάντηση με τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε η Βίβιαν Σαμούρη

15/06/2023 | 19:02

 

Συνάντηση με τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε σήμερα (Πέμπτη 15 Ιουνίου) το μεσημέρι στη μεγάλη αίθουσα του Δημαρχείου, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη στα πλαίσια της έναρξης μεταφοράς αρμοδιότητας της συγκεκριμένης δομής από τον Κοινωνικό Οργανισμό στην Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΚΟΔΗΠ και της Υγείας – Πρόνοιας.

Η Αντιδήμαρχος, αφού τόνισε ότι είναι δυσανάλογος ο αριθμός των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» σε σχέση με τις ανάγκες της κοινωνίας που διαρκώς διογκώνονται και αναφέρθηκε την ανάγκη η νέα κυβέρνηση να ενισχύσει με κονδύλια και με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό το Πρόγραμμα, ζήτησε από τους εργαζόμενους να καταθέσουν τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους, ώστε να γίνουν οι σχεδιασμοί για την επίτευξη ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων προς όφελος εκείνων των συμπολιτών που εξυπηρετούνται από το Πρόγραμμα.

Η Αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε ότι η ίδια αλλά και όλη η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός στην προσπάθεια των εργαζομένων.

Συνάντηση με τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» είχε η Βίβιαν Σαμούρη

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες