Συνάντηση Ιερώνυμου – Τσίπρα στην Αρχιεπισκοπή

06/10/2018 | 22:40

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε την περασμένη Τετάρτη, μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για το «κραχ» στο Χρηματιστήριο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός μετέβη στην Αρχιεπισκοπή, για να έχει μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Αρχιεπίσκοπο. Σύμφωνα με το «Εθνος», συζητήθηκαν η εκκλησιαστική περιουσία και το ζήτημα της λειτουργίας της εταιρείας για την αξιοποίηση της Εκκλησιαστικής Περιουσίας που είχε συσταθεί επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά και ακόμη δεν έχει γίνει κάτι γι αυτό.

Παράλληλα, μίλησαν για τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους, ενόψει και της συνταγματικής αναθεώρησης, το οποίο τέθηκε ακροθιγώς από τον Αρχιεπίσκοπο αλλά και η συνεργασία των δύο πλευρών και τη στήριξη της κυβέρνησης στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας.

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους

Πάτρα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

Αγοράζει μετοχές στην ομάδα μπάσκετ της Νάπολι ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Greek Basketball League: Έμεινε κατηγορία το Μαρούσι, υποβιβάστηκε το Λαύριο

Αχαΐα: Άρπαξαν τσάντα με χιλιάδες ευρώ

Ανδρέας Φίλιας: Στον Άγιο Νικόλαο Σπάτα με τον Γιώργο Αυτιά

Τελεσίγραφο Τραμπ και Ευρωπαίων ηγετών σε Ρωσία για την εκεχειρία – Αρνητική η πρώτη αντίδραση του Κρεμλίνου

Άγριο επεισόδιο στα Άνω Λιόσια: Νεκρός 37χρονος που εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένων υπό την επήρεια ουσιών