Συνάντηση Μπονάνου με τη νέα Πρόεδρο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

14/01/2022 | 18:43

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή,  με την νέα πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, Αγγελική Στεφανάκη.

Στη συνάντηση στην οποία παραβρέθηκε και η Σίσσυ Μπιτούνη, (Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου), ο κ. Μπονάνος εξέφρασε την βούληση της Περιφέρειας για συμμετοχή και συνεργασία στις δράσεις του συλλόγου, με στόχο έχει την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξήρε το έργο του συλλόγου στην ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο μαστού, όπως επίσης και των μελών των οικογενειών τους, καθώς και τη συμβολή του στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα είναι παρούσα στις εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, που προσπαθούν να κινητοποιήσουν τις  γυναίκες να αντικαταστήσουν το φόβο με επιλογές που προάγουν την υγεία, όπως ο τακτικός προληπτικός έλεγχος και η υιοθέτηση υγιεινού τρόπου ζωής» τονίζει ο κ. Μπονάνος.

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)