«Συμφώνησαν Γκρέμιο και Τετέ – Απομένει το “ΟΚ” από τον Παναθηναϊκό»

26/12/2025 | 08:45

Για οριστική συμφωνία του Τετέ με την Γκρέμιο, κάνει λόγο η εφημερίδα «Zero Hora» του Πόρτο Αλέγκρε που είχε αποκαλύψει τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και πλέον απομένει η συγκατάθεση του Παναθηναϊκού προκειμένου να πάρει «σάρκα και οστά» ο επαναπατρισμός του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο 25χρονος εξτρέμ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα που αποτέλεσε την αφετηρία της καριέρας του και πλέον η μπάλα έχει περάσει στο… γήπεδο των «πρασίνων», που καλούνται να πάρουν την απόφαση στη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Την υπόθεση χειρίζεται ο μάνατζερ του Τετέ, ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας, μεταφέροντάς τους την πρόταση της Γκρέμιο που προβλέπει δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς τον προσεχή Ιανουάριο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο σύλλογος του Πόρτο Αλέγκρε προσφέρει ως ενοίκιο το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ (9,7 εκατομμύρια ρεάις) και άλλα 4 εκατομμύρια ευρώ (26 εκατομμύρια ρεάις) ως υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε έναν χρόνο.

Μάλιστα, τονίζεται ότι τις επόμενες ημέρες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθεί στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος ατζέντης για να ολοκληρώσει διά ζώσης το deal.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη