Συλλυπητήρια Σαμούρη για Δ. Καρόκη και Ειρήνη Συρίμπεη

09/12/2024 | 11:47

 

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη εκφράζει την θλίψη της για την πρόωρη απώλεια του γιατρού Δημήτρη Καρόκη, προέδρου της Πανελλήνιας Ρευματολογικής Εταιρείας, με τον οποίο ως Αντιδημαρχία, είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές, ενώ ήταν γνωστός, για την επιστημονική του επάρκεια και το ήθος.

Η Αντιδήμαρχος συλλυπείται από καρδιάς την σύζυγό του Μαρία, τα παιδιά του Κώστα, Θεώνη, Γεράσιμο και Ευδοκία, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους οικείους του.

 

 

*** Επίσης, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη εκφράζει την λύπη της για τον θάνατο της Ειρήνης Κανελλή – Συρίμπεη, μιας γυναίκας αγωνίστριας, που πρόσφερε σε όλη της τη ζωή ανιδιοτελώς, ενώ μαζί με τον σύζυγό της τον αείμνηστο γιατρό Σπύρο Συρίμπεη, εργάστηκαν για την ανάπτυξη του θεραπευτικού Ιδρύματος «Μέριμνα» και την ανάδειξη των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρίες.

Η Αντιδήμαρχος συλλυπείται από καρδιάς τον γιο της Χρήστο, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους οικείους της.

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα