Συλλυπητήρια Πελετίδη για τον θάνατο του Βασίλη Καϊμακά

29/10/2024 | 11:30

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Βασίλη Καϊμακά, πρώην προέδρου του εργοστασίου γάλακτος «Πρώτο», αλλά και δημοτικού συμβούλου της Πάτρας, την δεκαετία του ’90.

Ο Δήμαρχος συλλυπείται από καρδιάς την σύζυγό του Όλγα, τους γιους του, Δημήτρη και Γιάννη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους οικείους του.

 

 

 

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 6 μηνών

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο