Δήμος Πατρέων: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Νικολάου

18/08/2025 | 14:30

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης:

εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του συνταξιούχου υπαλλήλου της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών και αθλητικογράφου Νίκου Νικολάου και συλλυπείται από καρδιάς την σύζυγό του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Κωνσταντίνο και Βασίλη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους οικείους του.

—————————————

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος, αποχαιρετά με θλίψη, τον καλό του φίλο Νίκο Νικολάου και συλλυπείται θερμά την σύζυγό του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Κωνσταντίνο και Βασίλη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους οικείους του.

«Ο Νίκος Νικολάου –δηλώνει ο Αντιδήμαρχος- υπηρέτησε με εντιμότητα και μεγάλη αφοσίωση το Δημόσιο, από την θέση του υπαλλήλου της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών στην Πάτρα, καθώς και τον Πατραϊκό Αθλητισμό, που ήταν η μεγάλη του αγάπη, ως αθλητικογράφος. Θα τον θυμόμαστε με τα καλύτερα αισθήματα».

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία