Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας: Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή

14/05/2021 | 20:12

 Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας  σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και τα S/M 3Α ΑΡΑΠΗΣ  και τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας προγραμματίζει εθελοντική αιμοδοσία στο S/M ΑΡΑΠΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 9.30-13.30 (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ Τ.Ε.Ι)

 

“Καλούμε  τα μέλη  αλλά  και  όλους τους υγιείς συμπολίτες  μας  να προσφέρουν μια μονάδα αίματος για τους  πάσχοντες συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη.

Οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες. Γι’ αυτό γίνετε και εσείς εθελοντές αιμοδότες και νιώστε την χαρά της προσφοράς”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης