Σύλληψη ράπερ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ προσπαθούσε να κλέψει βαλίτσες επιβατών

05/02/2024 | 12:42

Ράπερ ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Διαπιστώθηκε ότι προσπαθούσε να κλέψει δύο βαλίτσες επιβατών.

Οι κινήσεις του όμως καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και ο νεαρός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Πλέον καλείται να εξηγήσει τα όσα έκανε και τα όσα δείχνει το οπτικό υλικό, με τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο ράπερ εργάζεται στον αερολιμένα των Σπάτων, σε εταιρεία με αντικείμενο τις μεταφορές αποσκευών και όπως διαπιστώθηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έβαλε χθες Κυριακή 4 Φεβρουαρίου δύο βαλίτσες σε καρότσι, με σκοπό να τις αφαιρέσει.

Τις σκέπασε, με προφανή σκοπό να τις κλέψει. Όμως τα «ηλεκτρονικά μάτια» της ασφάλειας τον τσάκωσαν και έτσι ο μακρυχέρης ράπερ συνελήφθη για απόπειρα κλοπής.

Πάνω του κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

 

ΠΗΓΗ

Σαλάτα λαχανικών
03/03/2026 | 20:29

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά

Μιντιλόγλι Πατρών: Τρακτέρ έμεινε χωρίς φρένα και βρέθηκε στην …είσοδο σχολείου, η καρότσα έπεσε πάνω σε περιπολικό (ΦΩΤΟ)