Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: «Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα ότι σήμερα αποφασίζω εγώ, θα ζήσω»

15/09/2021 | 11:15

 

 

Στην εκπομπή “Mega καλημέρα” έδωσαν συνέντευξη ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει δεχτεί λεκτική κακοποίηση, αλλά και πώς την αντιμετώπισε. Απάντησε, επίσης, και για τα τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια που έχει πάθει, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν φοβάται τον θάνατο.

«Έχω δεχτεί λεκτική κακοποίηση, αλλά τους έβαλα στη θέση τους. Έναν σκηνοθέτη τον κόλλησα στον τοίχο και τελειώσει η υπόθεση. Με τη Σοφία είμαστε μαζί 13 χρόνια, ή μάλλον είμαστε μια ζωή μαζί. Ήταν ανέκαθεν μαζί μου και πριν τη γνωρίσω. Η Σοφία δεν είναι απόκτημά μου. Άρα δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψω. Στη Σοφία θαυμάζω το μέταλλό της. Είναι φτιαγμένη από άλλο μέταλλο», είπε αρχικά ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο Μάριος Ιορδάνου συνέχισε: «Είναι μια συνειδητή απόφαση να μην αποκτήσουμε παιδί. Η μητρότητα και η πατρότητα δεν είναι κληρονομικό χάρισμα. Έχουμε παιδί, ο σκύλος μας ο Μπράντο είναι το παιδί μας. Τον έχω πάνω από την ίδια μου τη ζωή».

«Έχω πάθει τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια, ο εγκέφαλός μου κάηκε, ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει. Είμαι πιο έξυπνος από πριν, πέθανα και γύρισα. Ήμουν στο κρεβάτι και η Σοφία καθόταν στο πάτωμα και μου κρατούσε το χέρι. Το θάνατο δεν τον φοβάμαι καθόλου, είναι φίλος μου. Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα “όχι φίλε, σήμερα αποφασίζω εγώ, θα ζήσω”», πρόσθεσε επίσης ο Μάριος Ιορδάνου.

https://www.zappit.gr/

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ