Συγκλονίζει ο άνδρας της 30χρονης εγκύου: «Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα…»

 

 

Στο χωριό της Κατούνας, τις φετινές γιορτές του Πάσχα έχει επισκιάσει το τραγικό γεγονός του θανάτου της 30χρονης Μαρίας Κιοσεντερλή – Μπουμπούλη της πανέμορφης εγκύου στον 6ο μήνα κύησης, που “έφυγε” ξαφνικά, από πνευμονική εμβολή το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής στο σπίτι της.

Η τοπική κοινωνία και όχι μόνο, είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία και όλοι, προσπαθούν να παρηγορήσουν τον σύζυγό της, Βασίλη Μπουμπούλη. Πώς όμως είναι δυνατό να συμβεί αυτό;

Ο ίδιος, αδυνατεί να πιστέψει το βαρύ χτύπημα της μοίρας, παρά τα λόγια παρηγοριάς που δέχεται. Αυτό που συγκλονίζει, είναι το μήνυμα που έγραψε το απόγευμα, κάτω από την πιο πρόσφατη φωτογραφία της συζύγου του, στο προφίλ που διατηρούσε στο facebook, μη δυνάμενος να δεχτεί την απώλεια:

“Αστέρι μου έρχονται όλοι κ μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα. Μιλάω καρδιά μου στο κινητό θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου πάρε με καρδιά μ πάρε με σε ικετεύω να ξανά είμαστε μαζί“.

Η κηδεία της Μαρίας, θα τελεστεί την Δευτέρα του Πάσχα στις 12 μ. στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Κατούνας.

https://www.agriniopress.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)