Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη: Δεν μπορώ ούτε να ντυθώ, ούτε να βάλω παπούτσια

18/07/2016 | 23:09

Καθηλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της βρίσκεται η Νόρα Βαλσάμη. Έχοντας στο πλευρό της τον άντρα της και τον γιο της, η σταρ του παλιού ελληνικού σινεμά και θεάτρου μιλάει στη εφημερίδα Freddo για τα προβλήματα υγεία της.

Η ηθοποιός περιμένει, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, να κάνει επέμβαση στη χολή που θα επηρεάσει και τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

“Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή τη λύτρωση”, δηλώνει στην εφημερίδα η ίδια.

“Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ”, συμπληρώνει η Νόρα Βαλσαμη.

Τα προβλήματα υγείας την έχουν αναγκάσει τα τελευταία χρόνια να απέχει από το επάγγελμά της. Η ίδια υποστήριξε πως παρότι είχε προτάσεις δεν μπορούσε να συμφωνήσει γιατί ένιωθε χάλια και μετά από τόσα χρόνια πορείας προστίθεται σε αυτό και η κούραση.

Τα τρία περίπου τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει ούτε δημόσιες εμφανίσεις καθώς, όπως λέει, «δεν μπορώ ούτε να ντυθώ, ούτε να βάλω τα παπούτσια μου, και γι’αυτό μένω κλεισμένη στο σπίτι μου».

 

Beignets γεμιστά με σοκολάτα

Κώστας Σβόλης: Η Δημοτική Αρχή φοροεισπράκτορας των λαϊκών στρωμάτων

Ισραήλ: Χτυπά αδιάκοπα τη Γάζα, 50 νεκροί από τα μεσάνυχτα – Βρετανία, Γαλλία, Καναδάς απειλούν με κυρώσεις

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό 5χρονο αγόρι

Καθαριότητα Airbnb & Ενοικιαζόμενων – Επαγγελματικά, Οικονομικά

Παρέμβαση Μητσοτάκη για τη θαλάσσια ασφάλεια σήμερα σε συζήτηση του ΣΑ του ΟΗΕ

Μουκίδης σε Γιώργο Λιάγκα: «Χρωστάς συγγνώμη» – Η κόντρα στον «αέρα» για την Κλαυδία 

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολύεδρου έως 24 Μαΐου