Συγκλονιστικό αντίο στον θρύλο Αλόνσο από Χάμιλτον και Φέτελ – ΒΙΝΤΕΟ

25/11/2018 | 21:12

Η 25η Νοεμβρίου 2018 θα μείνει χαραγμένη στους φίλους της Formula 1. Μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να σφράγισε και τυπικά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή για το 2018, μετά τη νέα νίκη (11η) στο Άμπου Ντάμπι, αλλά η ημέρα αυτή είναι ίσως περισσότερο σημαντική, αφού έτρεξε για τελευταία φορά στην καριέρα του ο Φερνάντο Αλόνσο. 

Ο Ισπανός πιλότος της McLaren αποχωρεί από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με μια 11η θέση στο τελευταίο grand prix και δύο παγκόσμιους τίτλους, οι οποίοι φυσικά και είναι λίγοι για το ταλέντο του. Γιατί δεν ήταν ένας πιλότος σαν τους άλλους, αλλά ένας από τους κορυφαίους.

Και επειδή κορυφαίοι είναι τόσο ο Λιούις Χάμιλτον, όσο και ο Σεμπάστιαν Φέτελ, αποφάσισαν να του χαρίσουν μια στιγμή, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Μετά το τέλος του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι, οι τρεις πιλότοι με τα μονοθέσιά τους βρέθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης και έκαναν όλοι μαζί donuts, λέγοντας με τον δικό τους τρόπο «ευχαριστώ» για όλα όσα προσέφερε στη Formula 1.

https://youtu.be/AzzQTqrk3-U

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη