Συγκινεί η Αγγελική Ηλιάδη για την Καίτη Γκρέυ: «Δεν με αναγνωρίζει πια»

01/01/2024 | 08:12

Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της τελευταίας «Γεια σου» εκπομπής για το 2023 στον ΣΚΑΪ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια μικρή αναφορά στην κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη εκμυστηρεύτηκε πως «δυστυχώς ότι γνωρίζεται, ισχύει. Η υγεία της είναι σε μια δεδομένη φάση. Δεν με αναγνωρίζει όταν τη βλέπω. Είναι δύσκολο όταν ένας άνθρωπος μας φτάνει σε αυτό το σημείο».

«Έχει ορισμένες αναλαμπές και τα λοιπά αλλά όσοι γνωρίζουν από αυτή την κατάσταση, καταλαβαίνουν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να βλέπεις τον άνθρωπο σου να είναι έτσι. Δυστυχώς είναι μια φυσική εξέλιξη. Είναι κάτι που έχει να κάνει με το ότι μεγαλώνουμε, με το ότι κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν έτσι. Είναι λυπηρό».

«Από την άλλη θα πω το εξής. Επειδή ο μπαμπάκας μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ πριν φύγει από τη ζωή, κάποιοι άνθρωποι ταλαιπωρούνται πολύ πριν φύγουν από την ζωή και εγώ δεν το αντέχω αυτό. Καλύτερα να έρθει κάτι ξαφνικό, όπως η άνοια που ναι μεν δεν θυμάται αλλά είναι υγιέστατη η γυναίκα αυτή. Προσωπικά δεν θέλω στο τέλος κανένας άνθρωπος να ταλαιπωρείται, αυτό είναι που με πονάει» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Αγγελική Ηλιάδη στην Μαρία Μπακοδήμου και στην εκπομπή «Γεια σου» την Κυριακή στον ΣΚΑΪ.

https://www.zappit.gr/

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»