Συμπεριφέρεται σχεδόν σαν σκύλος – Η 37χρονη που έχει για κατοικίδιο ένα πούμα

08/06/2024 | 09:33

Μπορεί τα σκυλιά να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά αυτή η γυναίκα επέλεξε να υιοθετήσει ένα διαφορετικό ζώο για κατοικίδιο και να γίνει viral στα social media.

O λόγος για την 37χρονη Natalia Korotova από τη Ρωσία, που εδώ και τέσσερα χρόνια φροντίζει ένα… πούμα.

Στα πλάνα, που δημοσιεύει στο Instagram η Natalia, διακρίνεται το πούμα να συμπεριφέρεται σχεδόν σαν σκύλος μέσα στο σπίτι και στο αυτοκίνητο. Κάνει βόλτες, τρώει, παίζει και κάνει παρέα με τον Bro.

«Η έντονη επιθυμία μου να αποκτήσω μια μεγάλη γάτα μού ήρθε πριν από μερικά χρόνια. Τότε όμως ζούσαμε σε ένα μικρό διαμέρισμα και ήταν δύσκολο να υιοθετήσω μία, καθώς ένα ζώο χρειάζεται τον χώρο του. Έτσι, όταν ανακαινίσαμε το σπίτι μας έκανα την επιθυμία μου πραγματικότητα», εξομολογείται η ίδια στη Daily Mail.

Οι αναρτήσεις της 37χρονης με το πούμα μετρούν χιλιάδες likes και σχόλια

Η Natalia έχει επίσης τον τετράποδο Bro, με τον οποίο το πούμα έχουν γίνει πλέον κολλητοί. «Έγιναν φίλοι πολύ γρήγορα και άρχισαν να κάνουν τα πάντα μαζί, έτρωγαν ακόμα και από το ίδιο πιάτο, αλλά ο London (το πούμα) μεγάλωνε πολύ γρήγορα και από μικρό γατάκι μετατράπηκε σε τεράστια γάτα», θυμάται.

«Τώρα πρέπει συχνά να τα χωρίζουμε συνέχεια. Ο London δεν είναι καθόλου επιθετικός,  θέλει απλώς να παίζει, αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλος για τον Bro», συμπληρώνει.

Οι αναρτήσεις της 37χρονης με το πούμα μετρούν χιλιάδες likes και σχόλια, με τους χρήστες που την ακολουθούν να εκφράζουν την αγάπη τους και το θαυμασμό τους για το μεγαλόσωμο ζώο.

https://www.in.gr/

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)