Στραπατσάδα με βλήτα και ντομάτα

21/09/2018 | 18:24

Υλικά

300 γρ. βλήτα, καλά πλυμένα
6 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
3 ώριμες ντομάτες, τριμμένες
1 πιπεριά κέρατο, ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ξερό μικρό, τριμμένο
100 γρ. φέτα, τριμμένη
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαδικασία

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα βλίτα για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την ντομάτα, την πιπεριά και αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε για άλλα 5-6 λεπτά, να δέσει ελαφρώς η σάλτσα. 

Ρίχνουμε τα αυγά και το τυρί, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να σφίξει η στραπατσάδα, αλλά να παραμείνει ζουμερή. Σερβίρουμε με χωριάτικο ψωμί.
 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)