Στον τόπο καταγωγής του ο Φωκίων Ζαΐμης μαζί με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη

07/06/2025 | 16:56

Στον  τόπο καταγωγής του στα Καλάβρυτα βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2025. Αφορμή στάθηκαν τα εγκαίνια των δύο νέων χώρων άθλησης – αναψυχής, αυτή τη φορά στο Σκεπαστό και στην Κέρτεζη,  που πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, στο πλαίσιο του έργου που υλοποιείται για την αναζωογόνηση της υπαίθρου με υποδομές για ψυχαγωγία και άλλες δραστηριότητες σε 186 σημεία της Περιφέρειας.

«Η αναβάθμιση της περιοχής των Καλαβρύτων δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα. Πρόκειται για επένδυση στα παιδιάμαςκαι γενικότερα στην περιοχή, δεδομένης της τουριστικής δυναμικής που διαθέτει. Θέλουμε τα Καλάβρυτα να παραμένουν «ζωντανά» όλο τον χρόνο, ως τόπος χαράς, δημιουργίας και εξωστρέφειας», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

Να τονιστεί ότι για τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη αποτελεί σταθερή προτεραιότητα η ανάπτυξη του ορεινού όγκου, η αναβάθμιση των υποδομών, η στήριξη του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής.

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ