Στον εισαγγελέα οι τέσσερις Τούρκοι για τη διπλή δολοφονία

09/03/2025 | 15:36

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν νωρίτερα, οι τέσσερις Τούρκοι που συνελήφθησαν σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη δολοφονική επίθεση στη Γλυφάδα, στις αρχές Δεκεμβρίου 2024, κατά την οποία σκοτώθηκαν δύο ομοεθνείς τους, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ένας ακόμη.

Οι κατηγορούμενοι καθώς και ακόμη 9 άτομα που είχαν προσαχθεί και φέρονται να είναι συνεργοί τους,, μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων το πρωί της Κυριακής κάτω από ισχυρά μέτρα της αστυνομίας.

Ο εισαγγελέας έχει λάβει στα χέρια του τη δικογραφία, ώστε να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος των τεσσάρων βασικών κατηγορουμένων, αλλά και να ασκηθούν διώξεις σε βάρος των 9 φερόμενων ως συνεργών τους.

Διπλή δολοφονία στη Γλυφάδα – Είχαν βρει καταφύγιο σε airbnb οι εκτελεστές

Σύμφωνα με την  ΕΡΤ , αμέσως μετά την εκτέλεση των δύο Τούρκων και τον τραυματισμό του τρίτου στις 9 Δεκεμβρίου 2024,  στο κέντρο της Γλυφάδας οι τέσσερις φερόμενοι ως εκτελεστές βρήκαν καταφύγιο σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα νότια προάστια, τα οποία μάλιστα φρόντιζαν να αλλάζουν κάθε εβδομάδα για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Οι ίδιοι φέρεται να μην ήρθαν ποτέ σε επαφή με τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων αυτών, παρά μόνον οι 9 που συνελήφθησαν ως συνεργοί τους, οι οποίοι τους έδιναν τα κλειδιά, έκαναν τις συμφωνίες με τους ενοικιαστές των διαμερισμάτων αυτών και φρόντιζαν για όλες τις καθημερινές αγορές και τις τροφοδοσίες, ώστε οι τέσσερις φερόμενοι ως εκτελεστές να μην βγουν ποτέ από τα διαμερίσματα αυτά και να μη γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα