Στον εισαγγελέα ο φάκελος του ΟΠΕΚΕΠΕ, μετά το «ξήλωμα» της διοίκησης από τον Αυγενάκη

30/10/2023 | 22:04

Τον φάκελο του ΟΠΕΚΕΠΕ στον εισαγγελέα πρόκειται να στείλει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ζήτησε σήμερα την παραίτηση της διοίκησης του Οργανισμού.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, νωρίτερα ενημέρωσε την Βουλή ότι ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ, «δεδομένων των λαθών τα οποία έγιναν».

Κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Κόκκαλη, σχετικώς με τα μέτρα στήριξης των αγροτών και των κτηνοτρόφων στη Θεσσαλία.

Ο κ. Κόκκαλης, στο πλαίσιο της συζήτησης, ζήτησε επίσης από τον κ. Αυγενάκη να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία αν έχουν βάση τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ, μετά την ανακοίνωση από τον Οργανισμό ότι καταβλήθηκε η προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης στο 70% και ότι η πληρωμή έγινε με το gov.gr, κατόπιν των διασταυρωτικών ελέγχων.

cnn.gr

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Πάτρα – Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας”: Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελεντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απομακρύνουν τους ασθενείς από τις κλινικές – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματική κόλαση στην Πάτρα: Χωρίς ρεύμα η μισή πόλη με 42 βαθμούς!

Σταθμευμένα οχήματα άρπαξαν φωτιά στα Σελιανίτικα – ΦΩΤΟ & BINTEO