Στον Άγιο Ιωάννη Κάτω Αλισσού ο Μητροπολίτης Πατρών

08/01/2016 | 12:37

Την τιμητική του είχε ο Κάτω Αλισσός λόγω της εορτής του Αγίου Ιωάννη. Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ενώ παραυρέθηκαν πολλοί κάτοικοι του χωριού, ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας, στελέχη της δημοτικής αρχής, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και πολλοί άλλοι. Η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κάτω Αλισσού Θεώνη Κελάμη, σημείωσε τα εξής: 

«Ευχαριστώ για την ανταπόκριση της πρόσκλησης μου για την Ιερά Πανήγυρη Αγ. Ιωάννου Κάτω Αλισσού τους κάτωθι: τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαίας κ.Νικολάου Χρήστο τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γκοτσόπουλο Βασίλη, τους Αντιδημάρχουςκ. Ραυτακόπουλο Θανάση & κ.Τραχάνη Σπύρο, την κ. Κοκκίνη Πατρούλα, τον κ.Μπαχρά Άκη, τους πρώην Δημάρχους Δ. Αχαίας κ.Γκοτσούλια Διονύση & κ. Παναγιωτόπουλο Ανδρέα, τον κ. Τσιγκρή Άγγελο εγκληματολόγο – πολιτευτή της Ν.Δ. τον κ. Νταβλούρο Θανάση βουλευτή της Ν.Δ.και τους συγχωριανούς μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθειά τους το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραλίας Κάτω Αλισσού , τον κ. Θεοδωρόπουλο Κώστα και τον Λευτέρη Στεφανίδη για τη φωτογραφική κάλυψη». 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ