Ηλεία: Στον 62χρονο Βασίλη Γιαννόπουλο, ανήκει η σορός που βρέθηκε σε δασική έκταση

Στον 62χρονο Βασίλη Γιαννόπουλο, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής από κυνηγό σε δασική περιοχή ανάμεσα στο Γρύλλο και την Κρέστενα.

Ο 62χρονος είχε εξαφανιστεί το απόγευμα του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου από το κτήμα του ενώ ήταν μαζί του συγγενικά του πρόσωπα.

Μάλιστα είχε εκδοθεί και Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού για τις αναζητήσεις.

Οι έρευνες των Αρχών όλη την εβδομάδα απέβησαν άκαρπες παρότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με χρήση drone.

Το σημείο που βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες είναι δύσβατο και εκτός κάποιου μονοπατιού.

Ο άντρας που τον βρήκε περίπου στις δέκα το πρωί περπατώντας στο δάσος ενώ κυνηγούσε κάλεσε άμεσα τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του 62χρονου, δεν φέρει κάποια εμφανή σημάδια τραυμάτων και για την ώρα έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του 62χρονου.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Α.Τ. Κρεστένων οι αστυνομικοί του οποίου είχαν αναλάβει το βάρος των ερευνών τις προηγούμενες ημέρες.

ilialive.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)