Στο “σκαμνί” 36 άτομα για τις μετοχές “φούσκες” του Χρηματιστηρίου

14/01/2016 | 18:51

Στο  Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, θα δικαστούν και πάλι  τα 36 εμπλεκόμενα  πρόσωπα στην υπόθεση με τις μετοχές φούσκες του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκανε  δεκτή την αίτηση του αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου Χαράλαμπου Βουρλιώτη,  που  είχε προτείνει  να αναιρεθεί η ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων  Αθηνών με την οποία αθωώθηκαν  οι 36 κατηγορούμενοι.

 Κατά τους αρεοπαγίτες,η επίμαχη εφετειακή απόφαση δεν  έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία όπως απαιτεί το Σύνταγμα και η ποινική νομοθεσία.

Πηγή: enikos.gr

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Δυτ. Ελλάδα: Οδύνη για το θάνατο 35χρονου αστυνομικού, πατέρα δύο παιδιών