Στο πύρινο μέτωπο της Εύβοιας ο Νίκος Τόσκας

01/08/2016 | 11:24

​Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην Εύβοια, υπό την προεδρία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, για τη φωτιά που μαίνεται από το πρωί του Σαββάτου 30 Ιουλίου.

Ο κ. Τόσκας, που μίλησε με τους πυροσβέστες που επιχειρούν στην περιοχή και τους ευχαρίστησε εκ μέρους του ελληνικού λαού, για την προσπάθειά τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, μετά τη σύσκεψη θα περιοδεύσει στις πληγείσες περιοχές.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα φαίνεται πως κατάσταση είναι βελτιωμένη σε σχέση με χθες, αλλά σημείωσε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη επαγρύπνηση μετά το μεσημέρι, καθώς οι άνεμοι στην περιοχή δυναμώνουν και φτάνουν τα 5-6 μποφόρ.

Νωριίτερα ο γγ Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η περιοχή της Λίμνης δεν κινδυνεύει, δεν υπάρχει πανικός και οι πολίτες επιστρέφουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μέτωπο πυρκαγιάς στην περιοχή Πευκέλι, στο οποίο έχουν επικεντρωθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με τη συμμετοχή 4 αεροσκαφών και 4 ελικοπτέρων.

Πυροβολισμοί σε πράκτορες της ΕΥΠ: Σε καλύβα κρυβόταν ο 49χρονος Τούρκος που ήθελε να διαφύγει στην Βουλγαρία – Με drone εντοπίστηκε το κρησφύγετο

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ Ερνέστο Πελεγκρίνι

Τουρκία: Δεκάδες συλλήψεις δημάρχων και στελεχών του CHP στην Κωνσταντινούπολη

Buttery Blonde: Το πιο «πλούσιο» ξανθό του καλοκαιριού

Φεστιβάλ “FΑMILY DAY” με τοξοβολία και πατίνια, στο Royal Theater

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Εάν υπάρξει μια μεγαλύτερη γυναίκα με έναν νεότερο άνδρα, γίνεται ξαφνικά αντικείμενο κουτσομπολιού»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανεργία στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 17 ετών – Το μήνυμα στο TikTok

Βρετανία: Όχημα παρέσυρε πεζούς στο Λέστερ – Αναφορές για 4 τραυματίες