Στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Δεν έπαθε εγκεφαλικό», λέει η σύντροφός του

25/02/2025 | 23:29

Μετά την είδηση ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό το απόγευμα της Τρίτης, με αδιαθεσία και υποψία εγκεφαλικού, η σύντροφός του Τζένη Οικονόμου μίλησε στο parapolitika.gr αποκαλύπτωντας τις πραγματικά συνέβη στον γνωστό ποινικολόγο.

Η Τζένη Οικονόμου συγκεκριμένα δήλωσε αποκλειστικά: Ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία και ήρθαμε για προληπτικούς λόγους να κάνει κάποιες εξετάσεις. Δεν έπαθε κανένα εγκεφαλικό μιλάει κανονικά, έχει τις αισθήσεις του είναι πολύ χαρά. Δεν υπέστη τίποτα. Δε προλάβαμε να φτάσουμε στο νοσοκομείο και γράφτηκαν όλα αυτά αν είναι δυνατόν.
 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα