Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ο Νικήτας Τσακίρογλου – Ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων

Στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου νοσηλεύεται από το βράδυ του Σαββάτου ο Νικήτας Τσακίρογλου. Ο γνωστός ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή του Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων, υποδυόμενος τον Κρέοντα στην παράσταση «Αντιγόνη».

Αμέσως έσπευσε στα παρασκήνια μέλος της Ομάδας διάσωσης Μεσολογγίου μαζί με τον δήμαρχο που θέλησε να συμπαρασταθεί στον γιατρό.

Παρά το γεγονός ότι διαπιστώθηκε σύμφωνα με το agrinionews ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, ο ίδιος ο Νικήτας Τσακίρογλου ζήτησε να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή και να ολοκληρώσει την παράσταση. Έτσι και έγινε. Ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος της όπου καταχειροκροτήθηκε για τη σπουδαία ερμηνεία του, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου και νοσηλεύεται.

Έσπευσε ιατρός, μέλη της ΕΟΕΔ και άλλοι συντελεστές της παράστασης για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά και ο δήμαρχος Μεσολογγίου για να συμπαρασταθεί στον μεγάλο ηθοποιό.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)