Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

09/01/2022 | 20:50

 

Με κορονοϊό νοσεί ο ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχει ήπια συμπτώματα, βρίσκεται σε απλή κλίνη covid και είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)