Στο Netflix μιούζικαλ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

14/08/2020 | 04:27

Ένα νέο μιούζικαλ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα θα κινηματογραφηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα προβληθεί στο Netflix Inc στις αρχές του 2021, προτού κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ, ανακοίνωσαν οι παραγωγοί του.

Η απόφαση αυτή ελήφθη, καθώς το Μπρόντγουεϊ παραμένει κλειστό λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι, καθώς θα μπορέσουμε τελικά να μοιραστούμε το σόου μας με τους λάτρεις του θεάτρου παντού», τονίζουν οι παραγωγοί σε μια ανακοίνωση.

«Αν και δεν υπάρχει υποκατάστατο για το ζωντανό θέατρο, νιώθουμε τιμή που αποτελούμε μέρος της ποιοτικής ψυχαγωγίας που το Netflix προσφέρει στους συνδρομητές του παγκοσμίως».

Το μιούζικαλ “Diana” επρόκειτο να ανέβει στις 31 Μαρτίου του 2020, όμως η αυλαία αναβλήθηκε, επειδή το Μπρόντγουεϊ έκλεισε τα θέατρά του για να βοηθήσει στην αναχαίτιση της διασποράς του νέου κορονοϊού.

Δασμοί: Ξεκίνησαν οι κρίσιμες συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας στη Γενεύη

Μιλουτίνοφ: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να πάρω την Euroleague, όχι για να γράφω νούμερα»

Βιτόρια: «Να κλείσουμε τη σεζόν με μία νίκη επί του Ολυμπιακού»

Ανθή Βούλγαρη: Πότε επιστρέφει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Έρχονται βοριάδες, φεύγει η σκόνη, πέφτει η θερμοκρασία

Μανώλης Καντάρης: Ραγίζει καρδιές η κόρη του 14 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Τον καταπλάκωσε τμήμα από γυάλινο μπαλκόνι

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας