Στο ναυτοδικείο οι δυο ΟΥΚαδες – Επιστρέφει Ευελπίδων το μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, δίωξη στον πορτιέρη

10/02/2024 | 17:19

Μόνο σε βάρος του ενός συλληφθέντα πορτιέρη ασκήθηκε δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για πλημμεληματική παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τα δύο μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού παραπέμπονται στον εισαγγελέα του ναυτοδικείου, ο ένας με κακούργημα για τα εκρηκτικά και ο άλλος για πλημμεληματική πράξη παράβασης του νόμου περί όπλων.

Το πρώην ηγετικό μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς λόγω αναρμοδιότητας της Εισαγγελίας Πειραιά επιστρέφει στην Αθήνα για πλημμεληματική παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής