Στο Μεγανήσι ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά για διακοπές

17/08/2025 | 14:05

Στο ειδυλλιακό Μεγανήσι βρέθηκαν το Σάββατο 16 Αυγούστου 2025 ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το ζευγάρι εθεάθη σε παραλία του νησιού, όπου κατέφθασε με το υπερπολυτελές σκάφος του γνωστού παρουσιαστή. Οι δυο τους πέρασαν αρκετή ώρα στη θάλασσα, κάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά του Ιονίου και απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Με διάθεση καλοκαιρινή και χαμόγελα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στο αγαπημένο τους νησιωτικό προορισμό, προσελκύοντας τα βλέμματα των λουομένων.

sinidisi.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ