Στο Λουξεμβούργο ο Γ. Γεραπετρίτης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ

23/06/2024 | 16:38

Στο Λουξεμβούργο μεταβαίνει σήμερα (23/6) ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, προκειμένου να συμμετάσχει αύριο (Δευτέρα 24 Ιουνίου). στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου περιλαμβάνονται η κρίση στη Γάζα και ο πόλεμος στην Ουκρανία. Αντικείμενο των εργασιών θα είναι, επίσης, οι εξελίξεις στη Γεωργία και η επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στην Υποσαχάρια Αφρική.

Θα πραγματοποιηθεί, τέλος, γεύμα εργασίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ και των εταίρων των Δυτικών Βαλκανίων.

ertnews.gr

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Πάτρα: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον αείμνηστο Ανδρέα Αποσκίτη! Καταψήφισε η Δημοτική Αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Αγωνία για τον ψαροντουφεκά που χάθηκε στην θάλασσα του Ρίου – Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες